Wat vinden onze klanten?

Jospehine  

22-02-2017 - ★ ★ ★ ★
Super tevreden. Het was gisteren mijn eerste keer waxen bij MOment4U. Hoogzwanger wilde ik toch nog voor de bevalling m'n bikinilijn laten waxen en Monica regelde dat ik super snel terecht kon! Verwelkomt met een heerlijk kopje thee. Daarna met ontspannen muziek op de achtergrond. en de heerlijke geur van wierook mijn bikinilijn waxen. Heel prettig ervaren, de pijn viel heel erg mee in tegenstelling tot eerdere ervaringen bij mijn vorige schoonheidsspecialist of als ik het zelf doe. Wat mij betreft is MOment4U een aanrader en ik kom zeker terug! Dank Monica!

Denise

02-05-2017 - ★ ★ ★ ★ ★
Het was mijn eerste keer bij Moment4You en zeker niet de laatste keer. Ik werd ontvangen met een kopje thee en Monica stelde mij erg op mijn gemak. In de behandelkamer kun je genieten van rustgevende muziek of gezellig een praatje maken met Monica. Monica gaat zeer professioneel te werk en tijdens het waxen heb ik weinig tot geen pijn ervaren. Kortom: klantvriendelijk en een topresultaat voor een redelijke prijs. Ik kom graag terug!

Schrijf een recentie op Facebook ››

Manouk

01-02-2017 - ★ ★ ★ ★
Monica neemt de tijd voor je en werkt grondig. Ik ga zeker nog een afspraak maken!

Lara  

18-01-2017 - ★ ★ ★ ★
Super blij met het resultaat na het waxen van mijn wenkbrauwen en bovenlip! Prettige, relaxte sfeer en zeer vriendelijk geholpen door Monica. Ik kom zeker terug!

AP  

24-12-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Ik laat mij al heel lang door Monica waxen. Altijd prettig, altijd gezellig. Professioneel, klantvriendelijk en flexibel. Monica is prettig in de omgang en dat maakt het zo makkelijk en fijn om steeds weer bij haar langs te gaan.

I.  

25-11-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Had a waxing appointment with Monica. She was so accommodating to help me reschedule, I like that flexibility and customer-oriented attitude. I have been waxing for over 20 years and finally found a good wax salon in The Hague; Monica has good waxing skills, no irritation, no burns, no broken hairs. I am a business owner and have trust in referring my customers to her. Says enough.

Schrijf een recentie op Facebook ››

Jeanette  

16-11-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Na een dag werken een heerlijke ontspanningsmassage met cupping laat de vermoeide dag achter je , heerlijk , een echte aanrader!

Liz  

26-09-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Afgelopen vrijdag mezelf voor het eerst laten waxen. Ik had mn huiswerk gedaan en al heel wat reviews her en der gelezen. Moment4u gaf mij het beste gevoel en mijn gevoel liet me niet in de steek!! Ik vond het best spannend, zo'n eerste keer een full body wax.... Monica is uiterst vriendelijk, professioneel en zeer klantgericht. Ze geeft goed uitleg over haar werkwijze en de producten die ze gebruikt. Ze gaf mij direct een fijn en soort van huiselijk gevoel wat heel erg prettig is als je voor t eerst komt!! Ook geeft ze goede uitleg over de reactie van je huid en de nazorg waarvan ze je ook nog een folder van meegeeft. Ik ben zeer tevreden over t resultaat en kom zeker terug Monica!!!

Suzanne  

02-08-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Ik kom hier al een tijdje voor het waxen, de hygiene is goed, de sfeer ook en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Echt een top zaak, ze zijn zo lief voor je, een aanrader!

Patricia  

10-06-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Eerste keer gezicht waxen, was perfect heel erg te vreden en heel erg vriendelijk :-) Bedankt Monica :-)

Roxana Jivan  

06-06-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Excellent service, good atmosphere & friendly staff! Their bio-products are simply amazing and leave a smooth, silky skin. I would definitely recommend Moment 4U!

Amit

31-05-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Eerste keer waxen, altijd lastig. Maar niet bij Moment4u. Goed en professioneel gewaxt. Had wel meer pijn verwacht, maar het was zo gepiept. NeXT Moment4u?.

Esther

29-05-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Ik probeer regelmatig verschillende plekken en ben niet het type klant dat meteen terug wil komen. Bij moment 4U voelde ik me echter zo prettig behandeld dat ik steeds terugkom. Er wordt ook echt de tijd genomen. Het voelt naast een functionele behandeling ook als ontspanning. Daarnaast worden in de salon natuurlijke producten gebruikt wat ik heel erg prettig vind. Een aanrader!

Schrijf een recentie op Facebook ››

Annelies

15-05-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Super eerste Brazilian wax ervaring. Altijd spannend, maar ik werd goed op mijn gemak gesteld en uiteindelijk viel het reuze mee. Ze had speciaal voor mijn gevoelige huid de hitte van de wax lager gesteld en deed uiterst voorzichtig, ook gebruikte ze organic producten. Wat mij betreft een groot plus punt. Heel erg professioneel, hygiënisch en de prijs is goed in verhouding. Ik kom zeker terug.

Joanne

06-04-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Was m'n allereerste wax-behandeling ooit dus een spannend moment. Monica is echter door- en doorervaren en stelde me snel op m'n gemak. Het was gevoelig, maar ik kom terug want het resultaat was prima! Service, hygiëne, sfeer, prijzen, alles dik in orde!

Maaike

18-01-2016 - ★ ★ ★ ★ ★
Al vele waxbars etc. gehad, maar hier voelde ik me echt thuis! Persoonlijke en professionele aandacht, niet het gevoel dat je een nummertje bent, en vooral ook erg schoon. Ook erg fijn dat de openingstijden zo ruim liggen. Ik kom zeker weer terug!!

Olga

24-12-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
Professioneel, gezellig en een goed resultaat! Ik kom graag terug!:)

Annemarie

18-12-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
hier ben je in goede handen, vakkundig en met aandacht 
2 x geweest en volgende keer weer!

Rachel

08-12-2015 - ★ ★ ★ ★
maar blijf hier graag terugkomen. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Gerard

04-12-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
Vakkundig , warm en gezellig. Zeer klantvriendelijk. Kom zeker terug.

Schrijf een recentie op Facebook ››

Nancy

01-12-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
Vandaag was mijn allereerste wax ervaring bij Moment4U Den Haag. Ik werd direct heel fijn ontvangen en op mn gemak gesteld, goed geïnformeerd voor en tijdens de behandeling door een super team! Prodessioneel netjes en zorgvuldig. Ik ben heel blij hiernaartoe te zijn gegaan, zodra het weer tijd is kom ik zeker meteen terug!

Erin

14-11-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
Al twee keer geweest voor Brazilian, oksels en onderbenen. Erg professioneel, ik ben ontzettend tevreden! Ze maken een minder prettige behandeling zo prettig mogelijk. Persoonlijke aandacht, kopje thee, staff is heel erg vriendelijk en perfect resultaat. Zeker aan te raden, ik kom zeker terug!

Anne M.

22-06-2015 - ★ ★ ★ ★ ★
Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst in mijn leven een wax gehad, bij de kersvers geopende waxsalon Moment4U. Ik was super zenuwachtig maar ik werd heel snel al gerust gesteld en er werd ook veel tijd genomen hiervoor. Een kopje thee en een praatje, waardoor ik mij al super snel op mijn gemak voelde. Ik had mij op het ergste voorbereid – dus ook de pijn viel mee en ik ben erg tevreden over de producten en proffesionaliteit waarmee er gewerkt wordt. Ik ben ook erg tevreden met het resultaat tot nu toe. Dus op alle fronten voor mij een super positieve ervaring! Ik kom zeker terug!

Volg Moment4U

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Parkeren

Vrij parkeren vanaf de Lubeckstraat tot aan de President Kennedylaan en in de zijstraten tot 13.00 uur. 

Route plannen ››

Contact

Moment4U - Den Haag
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contactformulier ››
Scroll naar boven