« Terug

Moment4U verwent jou met deze organische en dierproefvrije schoonheidsproducten

moment4u-verwent-jou-met-deze-organische-en-dierproefvrije-schoonheidsproducten-1-den-haag-Moment4U.04 dec

Zoek je een schoonheidsspecialist die gebruikmaakt van kwalitatief hoogwaardige organische en dierproefvrije producten? Dan ben je bij de Haagse schoonheidssalon Moment4U helemaal op je plek. “Ik houd van gezonde, natuurlijke producten en vind het een fijn idee dat ze niet zijn uitgetest op dieren wanneer ik ermee werk. Klanten stellen dit ook altijd op prijs”, aldus Monica Dinsbach, eigenaresse van Moment4U.

Merken schoonheidsproducten

We maken met name gebruik van deze schoonheidsproducten: Tea Tree, Anubis Care, Bellabaci en Switual Pedi Cooling Spa. Tea Tree-olie is afkomstig van de Australische Melaleuca Alternifolia-boom en heeft een geneeskrachtige werking. Zo remt de olie schimmels, virussen en bacteriën. Het is een zeer veelzijdig product, met verschillende toepassingsmogelijkheden.

“Voor, tijdens en na het waxen zijn de Tea Tree producten ideaal. Ze gaan uitslag en ontstekingen tegen.”

Meer over PRODUCTEN ››

Tea Tree producten

“Voor, tijdens en na het waxen zijn de Tea Tree producten ideaal. Ze gaan uitslag en ontstekingen tegen”, aldus Monica. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van de Tea Tree Bushbalm. Deze balm is geschikt voor het hele lichaam en zorgt ervoor dat de huid na het waxen weer helemaal in balans komt. Door de desinfecterende werking ontstaan er nagenoeg geen rode bultjes.

Anubis Care en Bellabaci cups

De schoonheidsproducten van Anubis Care gebruiken we tijdens cupping massages.  Dit merk is zo veelzijdig dat er met allerlei allergieën rekening kan worden gehouden. De cups zelf zijn van het merk Bellabaci. “Wij hebben voor Bellabaci cups gekozen omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige medicinale siliconen. Dankzij dit flexibele materiaal heb ik meer controle over de cups en kan ik zelf bepalen of ik oppervlakkiger of juist intensiever moet werken.

Switual Pedi Cooling Spa

“Om handen en voeten echt goed te verwennen maken we gebruik van Switual Pedi Cooling. Hiervan krijg je zijdezachte handen en voeten”, aldus Monica. Dit handen en voeten masker verwijdert dode huidcellen en werkt hydraterend. Ook maken we afhankelijk van de klacht een voetenbadje voor je met citroen, kamille, Himalaya zout, zeezout, gember, komkommer, et cetera.

Advies schoonheidsproducten

Monica: “Als je benieuwd bent naar onze producten, loop dan vooral even binnen. We gebruiken ze namelijk niet alleen tijdens behandelingen; ze zijn ook te koop. Ik sta er graag voor open om advies te geven over al onze schoonheidsproducten.”

« Terug

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Parkeren

Vrij parkeren vanaf de Lubeckstraat tot aan de President Kennedylaan en in de zijstraten tot 13.00 uur. 

Route plannen ››

Contact

Moment4U - Den Haag
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contactformulier ››
Scroll naar boven