« Terug

Op zoek naar een wax behandeling van hoge kwaliteit?

op-zoek-naar-een-wax-behandeling-van-hoge-kwaliteit-1-den-haag-Moment4U.jpg02 okt

Over het algemeen kijken mensen niet erg uit naar een wax behandeling. Deze kan namelijk best pijnlijk zijn. De Haagse schoonheidsspecialiste Monica Dinsbach van Moment4U is zich hier goed van bewust. Ze doet er alles aan de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. “Dankzij mijn behandeltechnieken en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen mijn klanten zich ontspannen”, aldus Monica.

Met een goed gevoel naar huis

“Een goede verzorging van de buitenkant van je lichaam, zorgt voor een evenwichtigere binnenkant”, aldus Monica. “Mensen gaan hier altijd met een tevreden gevoel naar huis als ze weer glad zijn.” Aan het begin van de behandeling houden we een kort intakegesprek met de klant om te kijken wat hij of zij precies wil laten waxen en om na te gaan of er sprake is van bepaalde allergieën. “We gaan hier voor de persoonlijke benadering en willen onze klanten graag leren kennen. Zo komen we tot het allerbeste resultaat.”

“Om de pijn tijdens waxbehandelingen te minimaliseren help ik mijn klanten op de juiste manier adem te halen.”

Meer over WAXEN ››


Wax behandeling in plaats van scheren en laseren

Vaak scheren mensen hun lichaamsharen af of ze laten ze weg laseren. Wat ons betreft is waxen een betere optie. Bij scheren worden de haren die terugkomen steeds ruwer. Ook kunnen er ontstekingen ontstaan. De effecten van laseren op langer termijn zijn nog niet aangetoond, dus deze methode hanteren we niet. Als je je haren laat waxen heb je hoe dan ook een goed resultaat: de haren blijven steeds langer weg en worden zachter wanneer ze terug groeien.

Redenen wax behandeling

De redenen om voor een wax behandeling te kiezen zijn uiteenlopend. Sommige klanten laten zich verzorgen om louter esthetische redenen. Anderen hebben last van overbeharing en schamen zich daar erg voor. Klanten komen eveneens naar ons toe om onprettige lichaamsgeuren tegen te gaan. Zweetgeur blijft namelijk langer hangen in haar.  Na de eerste wax behandeling is het belangrijk om op korte termijn een paar keer terug te komen. Dan slaat de behandeling het beste aan. Daarna kunnen er langere termijnen tussen zitten.

Wax behandeling bij Moment4U

“Om de pijn tijdens waxbehandelingen te minimaliseren help ik mijn klanten op de juiste manier adem te halen. Wanneer ik in één vloeiende beweging de haren eruit trek vraag ik ze om uit te ademen. Hierdoor komen ze tot rust. Ook zet ik, wanneer de klant dat fijn vindt, meditatieve muziek op om een ontspannen sfeer te creëren. Ze mogen zelfs mijn arm vastpakken als ze die neiging voelen.

Flexibele behandeltijden

We hanteren flexibele behandeltijden. Tussen 12 en half 6 kun je gewoon naar binnen lopen. Als je dan even moet wachten neem je lekker een kopje thee of koffie en een koekje. Als je niet kunt in de middag, is het mogelijk om ’s ochtends of in de avond af te spreken. We zijn tot 8 ‘s avonds uur open dus in de avonduren hebben we ook altijd gelegenheid een wax behandeling uit te voeren. 

« Terug

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Parkeren

Vrij parkeren vanaf de Lubeckstraat tot aan de President Kennedylaan en in de zijstraten tot 13.00 uur. 

Route plannen ››

Contact

Moment4U - Den Haag
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contactformulier ››
Scroll naar boven