Waxen bij waxsalon in Den Haag

Waxen is bij ons geen standaard behandeling, maar een complete service.

  • Den Haag • 070 - 7370463
  • Persoonlijk maatwerk
  • Organische producten
  • Dierproefvrij

Waxen bij waxsalon in Den Haag

Moment4U helpt iedereen door middel van een individueel en persoonlijk behandelplan. Waxen is bij ons geen standaard behandeling, maar een complete service, die door middel van een intake vooraf en een zorgvuldige nazorg een complete ervaring geeft.

We onderscheiden ons door een hoge mate van persoonlijke aandacht voor onze klanten in een gezellige, laagdrempelige, veilige, hygiënische en comfortabele omgeving.

Waxen bij Moment4U in Den Haag

Waxen bij Moment4U

De eerste keer dat je bij Moment4U langskomt om te waxen, houden we een intake. De Intake is gericht op het goed begrijpen van de klant en vooral wat de klant wil. We houden daarbij rekening met je huidtype en je gezondheid.

Wax wensen

Afhankelijk van je wensen, stellen we in overleg een individueel behandelplan op. Om de intake vlot te laten verlopen vragen je vooraf een vragenlijst in te vullen. Deze vind je terug op de afspraak pagina. Na afloop van een behandeling krijg je duidelijke instructies mee voor een goede nazorg.

Maak een AFSPRAAK ››

Verschillende waxbehandelingen

Bij de behandelingen maken we gebruik van verschillende technieken en methodes met verschillende soorten wax. De keuze van de wax is afhankelijk van de behandelzone en huidtype. Dit maakt onze behandelingen ook zeer geschikt voor mensen met diabetici.

De kracht van onze wax

Onze wax neemt alle haartjes inclusief de wortels mee: pas na 4 tot 6 weken ben je weer toe aan een vervolgafspraak. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar- ingroei*, maar een zachte huid die je niet met ontharen door middel van scheren of epileren kan bereiken.

*Dit is alleen geldig voor mensen die al in een wax-cyclus zitten. Voor “eerste keer” waxers hoeft dit niet te gelden. De reden is dat de haargroei in 2 tot 3 cycli groeit. De 2de cyclus zit al vlak aan de oppervlak. Dus de 1e behandeling neemt de haartjes van de 1e groeicyclus mee, de 2e van de 2e groei cyclus en de 3e van de 3e cyclus. Het kan dus zijn dat na de 1e behandeling al na 1 week weer stoppels zijn, maar die zijn dan van de 2e cyclus en niet van de 1e net gewaxte cyclus. Pas na 2 of 3 behandelingen (afhankelijk van de persoon) zie je het optimale resultaat. 

Regelmatig waxen

Voor een optimaal en langdurig resultaat is het belangrijk dat je een behandelcyclus gaat volgen. Bij regelmatig waxen kan de haargroei steeds minder worden en in sommige gevallen zelfs wegblijven. Het is belangrijk dat je tijdens de behandelcyclus jezelf niet tussentijds scheert - dit verbreekt namelijk de cyclus.

Heeft u nog vragen over waxen bij Moment4U in Den Haag of over onze wax behandelingen? Neem gerust contact met ons op!


Voor het beste wax resultaat:

  • Zorg dat je huid schoon is. Start drie dagen voor de behandeling met scrubben. LET OP: niet scrubben op de dag van de behandeling zelf. Hiermee verwijder je dode huidcellen en worden je haren zachter. Het waxen wordt daardoor makkelijker.
  • Zorg na de behandeling voor loszittende schone kleding (bij voorkeur katoen, liever geen nylon)
  • Twee tot drie weken NIET scheren voor de behandeling.
  • Je haar moet minimaal een ½ cm lang zijn voor een beter resultaat.
  • Geen zorgen als je geen tijd hebt gehad om je op te frissen. Dan doe je dat bij ons. Mocht je nog vragen hebben of ben je onzeker ..… Bel ons! We staan klaar om je te helpen.

Bekijk PRIJSLIJST ››  


Meer behandelingen...

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 3 beoordelingen.

"Even een heerlijk moment voor jezelf"

  • Mevr. A. Tevreden  ★ ★ ★ ★ ★
Maak een AFSPRAAK ››

Volg Moment4U

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Parkeren

Vrij parkeren vanaf de Lubeckstraat tot aan de President Kennedylaan en in de zijstraten tot 13.00 uur. 

Route plannen ››

Contact

Moment4U - Den Haag
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contactformulier ››
Scroll naar boven