« Back

Handen spa: laat de gereedschappen van je lichaam goed verzorgen

handen-spa-laat-de-gereedschappen-van-je-lichaam-goed-verzorgen-1-den-haag-Moment4U.jpg13 Nov

Handen zijn de gereedschappen van je lichaam. Om gereedschap goed te laten werken moet je er zorgzaam mee omgaan. De meeste mensen staan hier niet bij stil. Monica Dinsbach van Moment4U wel: “Handen hebben veel meer te verduren dan je denkt. Bij Moment4U verzorgen we ze daarom goed met een handen en voeten spa, zodat ze weer als herboren aanvoelen.”

Het hele lichaam

Met onze handen pakken we de hele dag door van alles vast. Hierdoor kunnen we last krijgen van vermoeide spieren, koude, pijn, eelt, schilfers en kloven. Deze nare gevolgen zijn door het hele lichaam te voelen. Monica: “Als ik voor het eerst een handen spa behandeling uitvoer zeggen klanten vaak: ‘Ik wist niet dat mijn handen zo gevoelig waren!’ Het is een echte eyeopener voor hen.”

“Tijdens de handen spa kan het voorkomen dat ik niet alleen de pijn in de handen verminder, maar ook pijn in de schouder.”

Boek HANDEN EN VOETEN SPA ››

Behandelingen handen spa

Onze handen spa bestaat uit twee soorten behandelingen. De basic behandeling, waarbij we nagels vijlen en knippen, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben en een cupping massage uitvoeren tot de pols. Tijdens een deluxe behandeling voegen we er nog een masker aan toe en masseren we tot de elleboog. Bij beide behandelingen maken we gebruik van organische en dierproefvrije producten.

In verbinding

“Tijdens de handen spa kan het voorkomen dat ik niet alleen de pijn in de handen verminder, maar ook pijn in de schouder. Je hele lichaam zit namelijk aan elkaar met spieren en alles staat met elkaar in verbinding. Ook stimuleer ik de bloedcirculatie waardoor je handen en de rest van het lichaam warmer worden. Daarom is de handen spa goed voor je hele lichaam.”

RSI-klachten

Onze handen spa is zeer geschikt voor mensen die veel met hun handen werken. Oftewel: iedereen. Niet alleen bouwvakkers of koks werken met hun handen, maar ook mensen die op kantoor werken. Door het lange zitten achter de computer en het vele typen krijgen ze last van RSI-klachten. De handen spa werkt uitstekend om dergelijke klachten te verminderen. Monica: “Voel je vooral vrij om langs te komen. In de middag kun je gewoon binnenlopen. We hebben meestal wel een plekje vrij om je handen te verwennen.”

« Back

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Follow the latest developments via social media

Parking

There is free parking until 13:00 from the Lubeckstraat up to the President Kennedylaan and in the side streets.

Routeplanner ››

Contact

Moment4U - The Hague
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contact form ››
Scroll to top