« Back

Een gezonde huid dankzij cupping therapie

een-gezonde-huid-dankzij-cupping-therapie-2-den-haag-Moment4U.jpg23 Oct

Het grootste orgaan van je lichaam, je huid, lijdt veel. Het is daarom belangrijk genoeg aandacht te besteden aan dit orgaan. De Haagse schoonheidssalon Moment4U zorgt er met cupping therapie voor dat de conditie van de huid verbetert. “Met onze cupping therapie stimuleren we de natuurlijke functies van de huid. De behandeling heeft een reinigende en ontspannende werking”, aldus Monica Dinsbach, eigenaresse van Moment4U.

Gebaseerd op Chinese cupping therapie

Onze cupping therapie is gebaseerd op de oude Chinese geneeskunde. Het is een bindweefselmassage waarbij de doorbloeding verbetert en de werking van de lymfeklieren wordt gestimuleerd. We trekken met siliconen vacuüm cups de huid los van de onderliggende spieren, hierdoor gaat de bloedcirculatie sneller en worden opgehoopte afvalstoffen afgevoerd. 

“Ik doe er alles aan mijn klanten zo goed mogelijk aan te voelen, zodat klachten zoals striae, cellulite, spierpijn een stuk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.”

Meer over CUPPING ››

Siliconen vacuüm cups

Voorafgaand aan de cupping therapie geven we eerst een massage met organische olie, om de huid lekker soepel te maken. Daarna gaan we met de siliconen vacuüm cups over de lichaamsdelen die helende zorg nodig hebben. “De therapie is meestal niet zo pijnlijk. In het begin moet de huid er wel aan wennen dat de cup de huid opzuigt. Als je vaker onder behandeling bent geweest verdwijnen stagnaties en daarmee ook de pijn. Veel klanten ontspannen zich dan volledig en vallen soms zelfs in slaap”, aldus Monica

Helende werking van cupping behandeling

De cupping therapie heeft een helende en reinigende werking. Hij is onder andere geschikt om cellulite, striae, stijfheid en spierpijn te behandelen en rimpels te verminderen. Ook krijg je warmere handen en voeten. “Ik signaleer snel wat mijn klanten nodig hebben. Hebben ze bijvoorbeeld last van hun schouder, dan kan de oorzaak van de pijn ergens anders liggen. Door zacht te drukken met de cups en te vragen wat mijn klanten doen in het dagelijks leven, kom ik erachter waar de pijn echt zit. Zo heb ik echt diep contact met mijn klanten en behandel ik hen met open aandacht.”

Behandelplan cupping therapie

Het behandelplan dat we opstellen is afhankelijk van de mate van de klacht. Sommige klanten komen 1 keer per maand, anderen een paar keer per week. Monica: “Ik doe er alles aan mijn klanten zo goed mogelijk aan te voelen, zodat klachten zoals striae, cellulite, spierpijn een stuk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De cupping massage is bovenal een heerlijk ontspanningsmoment, waarbij ik mijn klanten help de waan van de dag eventjes helemaal los te laten.”

« Back

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Follow the latest developments via social media

Parking

There is free parking until 13:00 from the Lubeckstraat up to the President Kennedylaan and in the side streets.

Routeplanner ››

Contact

Moment4U - The Hague
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contact form ››
Scroll to top