« Back

Moment4U zorgt voor jou

moment4u-zorgt-voor-jou-1-schoonheidsspecialiste-den-haag-Moment4U.jpg18 Sep

Goed voor je lichaam zorgen is belangrijk. Door je lichaam te laten waxen en masseren kun je er weer even tegenaan. Schoonheidsspecialiste Monica Dinsbach, eigenaresse van Moment4U in Den Haag, weet hier alles van. Bij Moment4U bieden we geen standaard behandelingen, maar een complete service. “Ik creëer voor mijn klanten een vertrouwde omgeving, waarin ze volledig kunnen ontspannen. Ik luister aandachtig naar hen en geef ze wat ze op dat moment nodig hebben”, aldus Monica.

Moment4U

Monica heeft jarenlang in de zorg gewerkt en kan goed met mensen omgaan. Ze is zorgmanager in de jeugdzorg geweest en heeft lange tijd als vitaliteitscoach gewerkt. Ook heeft ze een opleiding tot sportmasseuse gevolgd en meerdere malen de sportmassages verzorgt tijdens de Roparun. Een benefietrun tussen Rotterdam en Parijs. Monica: “Ik heb altijd al de wens gehad voor mijzelf te beginnen en op mijn eigen manier te zorgen voor mensen. Daarom ben ik in 2015 gestart met Moment4U.”

“Ik streef ernaar een goede relatie met mijn klanten op te bouwen. Voor een goed gesprek en een kopje thee drinken sta ik altijd open.”

MAAK EEN AFSPRAAK ››


Oneindige toewijding

Klanten zijn voor ons geen nummertje. In ons logo komt dit mooi tot uiting. Een open hart met daaronder het teken van de oneindigheid. Monica stelt haar hart open voor haar klanten en verzorgt ze met oneindige toewijding.  Monica: “Ik streef ernaar een goede relatie met mijn klanten op te bouwen. Voor een goed gesprek en een kopje thee drinken sta ik altijd open. Maar als klanten niets willen zeggen is dat ook goed. Voor mij is het belangrijk dat ze zich thuis voelen.”

Behandelingen Moment4U

Monica is gespecialiseerd in waxen, cupping therapie, voeten spa en handen spa. De producten die we voor deze schoonheidsbehandelingen gebruiken zijn allen dierproefvrij en organisch. Wij vinden dit zelf belangrijk, en wij weten dat veel klanten dit op prijs stellen. Bovendien zijn het kwalitatief hoogwaardige producten, die zorgen voor het juiste resultaat.

Schoonheidsspecialiste Den Haag

Als je een schoonheidsspecialiste in Den Haag zoekt en je komt bij ons uit, starten we met een intakegesprek. Persoonlijke aandacht is namelijk één van onderscheidende punten van Moment4U. Waar heb je behoefte aan? Heb je bepaalde allergieën? Naar aanleiding van dergelijke vragen stellen we een behandelplan op. Na de behandelingen kun je ook nog bij ons terecht voor nazorg. Zo bieden wij jou een complete ervaring. 

« Back

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Follow the latest developments via social media

Parking

There is free parking until 13:00 from the Lubeckstraat up to the President Kennedylaan and in the side streets.

Routeplanner ››

Contact

Moment4U - The Hague
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contact form ››
Scroll to top