« Back

Goedkoop waxen?

moment4u-zorgt-voor-jou-2-schoonheidsspecialiste-den-haag-Moment4U.jpg04 Sep

Als je om je heen kijkt kom je tegenwoordig een groot aanbod van Wax salons tegen. En wat opvalt, is dat vooral de gevestigde namen (vaak de grote wax-ketens) hoge prijzen hebben. Betekent dat dan dat de lager geprijsde salons mindere kwaliteit bieden? In het algemeen werken de kleine salons tegen lagere kosten (denk alleen al maar aan personeelskosten en lagere bedrijfskosten – een kleiner pand betekent lagere vaste lasten). Kleine salons kunnen dus al gauw lagere prijzen vragen voor hun diensten. Bij sommige salons kan je zelfs tegen bodemprijzen terecht. De prijzen voor bijvoorbeeld een Brazilian wax kunnen sterk verschillen: vanaf €25,- bij thuissalons tot €75,- bij exclusieve beauty-centers. Maar let op: de prijs reflecteert niet altijd de kwaliteit!  

Waar moet je op letten:

In de eerste plaats wat er allemaal bij de prijs inbegrepen is

Er zijn wax-salons waarbij je voor elk plekje op je lichaam apart moet betalen. Zo zijn in veel gevallen Brazilian en Bilnaad gescheiden behandelingen. Bij Moment4U kijken we meer naar wat logisch is. Dus bij ons is het bij een Brazilian inbegrepen.

De kortingsmogelijkheden

Veel wax-salons bieden combinatie behandelingen waarin een korting zit verwerkt. Om het juiste voordeel te weten, moet je al gauw aan het rekenen slaan. En maar al te vaak zit de combinatie die je zoekt er niet bij.
Bij Moment4U doen we het daarom eenvoudiger: Neem je 3 of meer diensten af met een totaal bedrag van minimaal €45,- dan krijg 10% korting. Of je kan gebruik maken van ons spaarkaart systeem, of onze Favorites Card.

Hoe lang de gemiddelde behandeling duurt

Om het voorbeeld van de Brazilian aan te houden. Het kan in 20 minuten ….. voor een acceptabel resultaat. Voor een perfect resultaat (waarbij de laatste haartjes soms nog met een pincet worden verwijderd) heb al gauw 30 minuten nodig. Moment4U reserveert 40 minuten voor een Brazilian!

Fabriekswerk of persoonlijke benadering

De gemiddelde behandelduur is eigenlijk al een indicatie van wat je kan verwachten. Wil je het liefst snel weer buiten staan, met een minimum aan persoonlijk contact ? ……. Of heb je liever een gastvrije omgeving zoals Moment4U, waar je persoonlijke aandacht krijgt en waar de tijd voor je wordt genomen? (maar als je wilt kunnen we ook heel snel doen hoor :-) )

Gaat het om een echte wax-specialist

Van een wax-specialist mag je altijd de beste kwaliteit verwachten, een eerlijk advies, maximale hygiëne en een goede uitleg over de behandelingen en nazorg.

De producten waarmee je wordt behandeld

Er zijn salons die voor goedkopere producten kiezen (zelfs de duurdere salons). Bij Moment4U werken met de hoog-kwaliteit producten van Outback Organics. Deze hebben een hypoallergene organische basis en zijn geschikt voor alle huidtypes (zelfs de zeer gevoelige huid van diabetici).

De locatie

Let op waar de de salon zit. Denk bijvoorbeeld aan parkeerkosten. Moment4U heeft overdag gratis parkeren voor de deur en in de zijstraten. Bovendien zijn we ook makkelijk te bereiken met fiets en OV. En door het brede en rustige trottoir geeft onze ingang net dat stukje extra privacy.

Bij Moment4U geloven we in het leveren van kwaliteit op alle fronten. Daarmee kunnen we onmogelijk tot de goedkoopste prijscategorie behoren, maar hoeven zeker niet de duurste te zijn. 

Om terug te komen op de vraag: Bestaat Goedkoop Waxen? 
……. Wat vind jij?

« Back

Onze klanten waarderen Moment4U Den Haag met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.

Volg Moment4U

Follow the latest developments via social media

Parking

There is free parking until 13:00 from the Lubeckstraat up to the President Kennedylaan and in the side streets.

Routeplanner ››

Contact

Moment4U - The Hague
Valeriusstraat 88
2517HT ‘s-Gravenhage

Tel. 070 - 73 70 463
info@moment4udenhaag.nl

Contact form ››
Scroll to top